Vårmöte 2019 – 27 februari 17:00

 • 2019-02-06
 • varmote

  EDIT: OBS! Mötet är flyttat till Studentpuben CAPS! (Duettgatan 2, 656 36 Karlstad)

  Lika självklart som att våren kommer efter vintern är det att Linda håller sitt årliga vårmöte. Än en gång är det dags för oss att säga farväl till det gamla och istället välja in en ny styrelse för läsåret 19/20 samt våra nya Generaler inför nollningen HT19.

  Detta är en möjlighet att vara med och påverka vad som händer i föreningen framöver, utveckla nya traditioner och upprätthålla Lindas anda. Även om du inte själv tänker ställa upp till en styrelsepost så kom förbi och rösta på de som kandiderar då vi även bjuder på mat denna kväll!

  De poster som vi söker är:
  Ordförande
  Vice Ordförande
  Kassör/Sekreterare
  Sexmästare
  Utbildningsansvarig
  SNITS-ansvarig
  IT-ansvarig
  PR-ansvarig
  Motionsansvarig
  General (2 -3 st)

  Det kommer att publiceras mer ingående vad varje roll innebär i Facebook-eventet (Länk: https://www.facebook.com/events/2033283360112744/ ) men om ni redan nu har några frågor får ni gärna ta kontakt med vår Ordförande Caroline Lindström eller PR-ansvariga Malin Sannerstedt.

  För att nominera dig själv eller en vän går du enkelt in på följande länk; https://goo.gl/forms/4NOPpIW8jDUyVPwb2

  Om du har en motion kan du skicka denna till Carolines epost ([email protected]).

  Deadline för att göra en nominering eller skicka in en motion är söndagen den 17 februari.

  Varmt välkomna till Bunkern den 27 februari kl 17.00!