Nollning

 • 2017-07-17
 • Nollning/Introduktion/Nystart är alla olika ord som används för samma sak, tiden då nya studenter anländer till universitetet och de aktiviteter, evangemang och saker som anordnas för att dessa nya studenter/nollor/nysare ska välkomnas och hitta sin väg i studentlivet.

  Vi är en av de många studentföreningar som finns på Karlstad Universitet och vår förening är till för de som pluggar något program med data dvs,
  Dataingenjör
  IT-design: Affärssystem och ekonomi
  IT-design: Programvarudesign
  IT-design: Systemdesign
  Webb och Multimedia
  Civilingenjör Datateknik (dessa kan gå med SEKE också)

  Vi anordnar lekar och aktiviteter varje dag under nollningen för att ni ska lära känna varandra, lära er lite om Karlstad och få ett litet smakprov på hur det är att vara med i en studentförening.

  Er första dag, måndag 28 aug, så kommer vi stå utanför huvudentrén för att hjälpa er hitta till era klassrum. Ni känner igen oss på våra mörkröda overaller och vår Linda Carlstad Banner. Vi samlas där vid 09.45 och börjar gå mot de olika klassrummen vid 10.00.

  När ni slutat så kommer vi samlas vid de stora trapporna utanför hus 21 (det med det stora ägget som hänger från taket) för att dela ut nolletröjor, nollebiblar, lagband och Bunkernkort, dvs allt en ny student behöver för en awesome nollning. Vi kommer också att ta 200kr betalt för nollningen då alla saker ni får, all utrustning och den mat ni får vissa dagar under denna tid kostar oss lite men tro oss, det är värt 200kr och mer!

  Schemat för nollningen hittar ni på event. Allt är frivilligt såklart och även om du känner att du inte har lust att t ex bli blöt på såpadagen så är du alltid välkommen att bara hänga med och mingla istället. Det kommer alltid finnas folk som står bredvid, antingen faddrar, andra nollor eller båda.

  Håll koll i facebookgruppen LINDA Nollning 2017 för att få veta samlingstider, se evangemang och annat smått och gott som kan va bra att veta som ny student.

  Vi ses på nollningen!